De 10 meest kijkfilms van Disney+ in 2020 (2024)

De eerste dag van het nieuwe jaar en Disney+ blijft groeien en groeien, dus vandaag zullen we de meest bekeken films van het jaar 2020 op het Disney+ -platform bespreken.

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (1)

Vandaag de eerste dag van het nieuwe jaar 2021, zullen we de meest bekeken films van het platform bekijkenDisney+.

We herinneren ons datDisney+In 2020 kondigde hij zijn aankomst aan in veel landen vanEuropaAfgelopen maart 2020 en ook bereiktJapanIn juni 2020 of in septemberPortugalEn nog een aantal landen vanNoord-EuropaEn in november 2020 totLatijns AmerikayBrazilië.

Dat is de reden waarom het platform blijft groeien en elke dag krijgt u duizenden nieuwe abonnees, dus vandaag zullen we de10 meest bekeken films van het jaar 2020 op het platform.

1- Frozen 2

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (2)

'Frozen 2'Het was een van de grote successen van het jaar 2019, het had zijn wereldpremière in deDolby Theatre de Hollywoodop 7 november 2019, en werd gelanceerd in deVSdoorWalt Disney Studios Motion PicturesOp 22 november 2019 is het geplaatst in de eerste positie vanDisney+.

Korte inhoud:Waarom was Elsa met magische krachten?Het antwoord roept en bedreigt zijn koninkrijk.Samen met Anna zullen Kristoff, Olaf en Sven een gevaarlijke en onvergetelijke reis ondernemen.In 'Frozen' vreesde Elsa dat zijn krachten te veel waren voor de wereld;Nu zal hij genoeg willen zijn.Vervolg op "Frozen. The Kingdom of Ice" (2013), de hoogste winstgevende animatiefilm in de geschiedenis van de cinema, winnaar van de Oscar voor de beste animatiefilm.Het verzamelt hetzelfde artistieke en technische team van het origineel.

Zie in Disney+

2- Vaiana

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (3)

'Valena' (oog)dat dit is hoe de film is getiteld in alle landenEuropa, minder in Italië genaamd 'Oceanië' in première in de bioscopen in 2016, meteen succes, het is in nummer 2 geplaatst.

Korte inhoud:Het verhaal ontwikkelt zich twee millennia in sommige eilanden in het zuiden van de Stille Oceaan.De hoofdrolspeler is Vaiana Waialiki, een jonge vrouw die de wereld door de oceaan wil verkennen.Ze is de enige dochter van een belangrijke kapitein die bij een gezin behoort met verschillende generaties zeilers.

Zie in Disney+

3- Voorwaarts

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (4)

De film ging in première op 6 maart 2020, het duurde slechts een week in de bioscopen omdat theaters op 14 maart 2020 gesloten waren vanwege de pandemie voor de Covid-19.In Disney+ Spanje kwam de film afgelopen juli 2020 en is in nummer 3 geplaatst.

Korte inhoud:In een wereld van voorsteden fantasie, twee broers Elfos -tieners, Ian en Barley Lightfood, gaan aan een avontuur waarin ze van plan zijn te ontdekken of er nog wat magie is in de wereld die hen in staat stelt een laatste dag met hun vader door te brengen, Hij stierf toen ze nog erg klein waren om te onthouden.

Zie in Disney+

4- Avengers: eindspel

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (5)

Het was een algemeen verwachte speelfilm en Disney ondersteunde de film met de grootste marketingcampagne van Marvel.De film ging in première in Los Angeles op 22 april 2019 en werd op 26 april in de theaters van de Verenigde Staten gelanceerd in IMAX en 3D -formaat als onderdeel van fase drie van de MCU.

Korte inhoud:Na de verwoestende gebeurtenissen van 'Avengers: Infinity War' is het universum in ruïnes vanwege de acties van Thanos, de Crazy Titan.Met de hulp van de resterende bondgenoten moeten de Avengers elkaar opnieuw ontmoeten om hun acties ongedaan te maken en de orde in het universum voor eens en voor altijd te herstellen, ongeacht wat de gevolgen zijn ... vierde en laatste aflevering van de Saga "Avengers" .

Zie in Disney+

5- Ziel

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (6)

De première van'Ziel'In de bioscopen was het gepland voor juni 2020, die werd uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie, tot eindelijkWalt Disney Studios Motion Pictureskondigde aan dat het zou worden gelanceerd inDisney+Op 25 december 2020 wordt een van de meest bekeken van het jaar en slechts één week bezet al het nummer 5.

SYNOPSIS: Set in een wereld van voorsteden fantasie, twee broers Elfos Teenagers, Ian en Barley Lightfood, beginnen aan een avontuur waarin ze van plan zijn te ontdekken of er nog wat magie is in de wereld die hen in staat stelt een laatste dag met hun vader door te brengen met hun vader , die stierf toen ze nog erg klein waren om te onthouden.

Zie in Disney+

6- Phineas en Ferb: The Film: Candace Against the Universe

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (7)

Het is de tweede speelfilm van de animatieserie'Phineas en Ferb'na'Phineas en Ferb: door de tweede dimensie', de film ging in première op 28 augustus 2020 op het platformDisney+.

Korte inhoud:De beroemde paar stepbrother uitvinders is duidelijk over wat hij vandaag zal doen: redden hun zus van een buitenaardse ontvoering.

Zie in Disney+

7- De dame en de zwerver

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (8)

Een van de eersteOriginele Disney+ FilmsAangekondigd, het is een live-actie van de klassieker met dezelfde naam van 1955.

Korte inhoud:In dit romantische avontuur, een unmporale herinterpretatie van de geanimeerde klassieker uit 1955, Queen, een slimme spanielco*cker en verwend in zijn huis, en een Golf, een harde en aanbeden straathond maar schattig, begint een onverwacht avontuur en, ondanks hun verschillen, Goede vrienden worden en uiteindelijk begrijpen ze de waarde van het huis.

Zie in Disney+

8- Hamilton

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (9)

Het is een Amerikaanse muzikale film van 2020, die bestaat uit eenLive opname van de 2015 Broadway Musical, geïnspireerd door de biografie van 2004Alexander Hamilton, door Ron Chernow.De lancering van'Hamilton'Hij was gepland voor 15 oktober 2021;In reactie op de Covid-19-pandemie werd de film echter uitgebracht in digitaal formaat inDisney+Hij3 juli 2020Het werd geprezen door kritiek op zijn visuele effecten, acteren en richting.

Korte inhoud:De gefilmde versie van de succesvolle musical "Hamilton" combineert het beste van live theater en cinematografie in een geweldige mix van Hiphop, Jazz, R&B en muzikale komedie.Dit verhaal over Alexander Hamilton, een van de oprichters van de Verenigde Staten, vormt een revolutionair moment in het theater en vertelt het verhaal vanuit een huidig ​​perspectief.

Zie in Disney+

9- Mulán

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (10)

Disney Live-Action zou op 27 maart 2020 worden uitgebracht, maar de lancering ervan werd meerdere keren vertraagd vanwege de sluiting van de bioscopen door de Covid-19 pandemie.Het werd uiteindelijk vrijgegeven op 4 september 2020 onder de "Premium Access" voor een kostprijs van 20 euro in Europa en vervolgens op 4 december 2020 gratis voor alle abonnees van het platform.

Sinopsis:Hij vertelt het verhaal van Mulán, een onverschrokken jongeman riskeert alles voor de liefde van zijn familie en zijn land om een ​​van de grootste krijgers in de geschiedenis van China te worden.Wanneer de Chinese keizer beslist dat een man van elk gezin in het keizerlijke leger moet dienen om het land van de indringers van het noorden te verdedigen, besluit de oudste dochter van een gedecoreerde Guerrero, de oudste dochter van een gedecoreerde Guerrero, om de plaats van zijn zieke vader te bezetten.

Zie in Disney+

10- Alleen thuis

Las 10 películas más vistas de Disney+ en 2020 (11)

Een van de geweldige kerstklassiekers bij uitstek is'Alleen thuis'uitgebracht in 1990 en in de hoofdrolMacaulay CulkinHet is in de top 10 van de meest bekeken films gesluierd met de tiende plaats.

Korte inhoud: Kevin McAllister is een acht -jarige jongen, een lid van een groot gezin, die per ongeluk thuis heeft verlaten wanneer het hele gezin vertrekt om de vakantie door te brengen naar Frankrijk.Kevin leert voor zichzelf te zorgen en beschermt zich zelfs tegen Harry en Marv, twee boefjes die voorstellen alle gesloten huizen in zijn buurt aan te vallen.Zodra zijn moeder vermist wordt, keert hij haastig terug naar Chicago om zijn zoon te herstellen.

Zie in Disney+

De 10 meest kijkfilms van Disney+ in 2020 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated:

Views: 6504

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.