Koko Noko | Hippe Mensjes.nl (2024)

Alle producten van Koko Noko

Geen producten gevonden

Koko Noko | Hippe Mensjes.nl (1)Ontdek de kleding van Koko Noko; voor de liefste baby's

Stap binnen in de kleurrijke wereld van Koko Noko. Dit populaire merk met kinderkleding wordt niet alleen ontworpen in Nederland, maar wordt hier ook geproduceerd. Elke seizoen brengt een nieuwe, stijlvolle collectie die je exclusief bij Hippe Mensjes kunt vinden. Koko Noko staat bekend om zijn vernieuwende, eigenwijze en nieuwsgierige karakter, en het wordt gepresenteerd als het merk voor toekomstige wereldburgers. Als dit resoneert met jouw stijl en waarden, ontdek dan snel de prachtige kinderkleding van dit merk!

Bekijk de diverse collectie van Koko Noko bij Hippe Mensjes

Bij Hippe Mensjes hebben we niet alleen Koko Noko meisjes- en jongenskleding, maar ook een schattige babycollectie. De maten variëren van 68 tot en met 140, zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt voor jouw kleintje. Het merk is geschikt voor alle kinderen. Koko Noko voor jongens is beschikbaar tot en met maat 140. Kies bijvoorbeeld uit een Koko Noko trui, broek of shirt.

Meisjes hebben vaak al op jonge leeftijd een uitgesproken smaak: De meisjeskleding van het merk bevat ieder seizoen weer nieuwe items. Denk aan trendy jurkjes en rokjes. Ook voor meiden die niet van roze houden kun je een keuze maken uit het assortiment van het merk. Er worden namelijk ook stoere items gemaakt in neutrale en basic kleuren.

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand

Geïnspireerd door de veelzijdigheid van de kokosnoot, is de kinderkleding van dit merk ontworpen voor zowel kruipende baby's als jonge ontdekkingsreizigers. Deze kleding is gemaakt van duurzame materialen die niet alleen tegen een stootje kunnen, maar ook comfort bieden aan je kleintje. Koko Noko staat voor kwaliteit die lang meegaat, zelfs na vele avonturen en wasbeurten.

Koko Noko babykleding; voor de liefste baby’s

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor het kraambezoek bij familie, vrienden of een collega? Dan slaag je vast en zeker met de collectie van Koko Noko babykleding. Niet voor niets kijken moeders ieder jaar reikhalzend uit naar de nieuwe collectie. De kleding is altijd fris van uitstraling en gemaakt van degelijke materialen die tegen een stootje kunnen. De jonge ouders zullen dan ook zeker blij zijn met een leuk setje van Koko Noko babykleding als kraamcadeau. Maar ook voor je eigen baby is het natuurlijk leuk om Koko Noko babykleding te shoppen.

Koko Noko jongenskleding; voor stoere jongens

Koko Noko jongenskleding is beschikbaar tot en met maat 140. Koko Noko jongenskleding bestaat uit stoere longsleeves, truien, broeken en shirts met lange en korte mouwen. Hierin kun je je zoon kleden volgens de laatste mode en zal hij iedere dag vrolijk naar school gaan. De kleding kan tegen een stootje en zal dus een klim- en klauterpartij meestal wel overleven.

Koko Noko meisjeskleding; voor hippe meisjes

Meisjes hebben vaak al op jonge leeftijd een uitgesproken smaak: Dit draag ik wel en dat zeker niet. De lijn Koko Noko meisjeskleding voorziet ieder jaar in nieuwe items zoals trendy jurken en rokjes volgens de laatste mode. Maar daarbij wordt niet vergeten dat kinderkleding vaak gewassen wordt en dat meiden wel eens ravotten.

Ook voor meiden die niet van roze houden kun je een keuze maken uit het assortiment van het merk, want er worden stoere items voor meiden gemaakt in neutrale en basic kleuren. Ook voor een Koko Noko winterjas of Koko Noko zomerjas kun je bij ons terecht. Die hebben we natuurlijk voor meisjes én voor jongens.

Koko Noko sale

De makers van Koko Noko kinderkleding weten als geen ander dat kinderkleding betaalbaar moet zijn. Kinderen dragen het vaak maar voor een korte periode tot ze eruit gegroeid zijn. Daarom betaal je voor de kleding van dit oer-Hollandse merk een altijd een scherpe prijs.

Maar wil je het merk extra goedkoop scoren, kijk dan een tussen onze Koko Noko sale. Regelmatig vind je in onze sale afgeprijsde artikelen van dit merk. De korting kan wel oplopen tot 70%. Wees wel snel bij de Koko Noko sale, weg is namelijk echt weg!

De voordelen van Koko Noko

  • Kwaliteit: De kleding van dit merk gaat lang mee, zelfs na talloze avonturen en wasbeurten;
  • Stijlvolle Trends: Koko Noko omarmt de nieuwste modetrends, perfect afgestemd op kindvriendelijkheid;
  • Comfort gaat voor: Onze kleding biedt niet alleen warmte, maar ook het comfort dat kinderen nodig hebben;
  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor dit merk draag je bij aan een betere toekomst voor je kleintje en de planeet.

Bestel Koko Noko bij Hippe Mensjes!

We begrijpen dat kinderkleding betaalbaar moet zijn, en daarom bieden we altijd een scherpe prijs. Wij zijn trots dat we Koko Noko in ons assortiment hebben. Bestel eenvoudig jouw favoriete items in onze webshop of bezoek een van onze winkels. Voor vragen of advies staan we altijd voor je klaar. Neem contact met ons op via telefoon: +31 6 10 61 75 67 of stuur een e-mail naar [emailprotected]. We helpen je graag verder in de kleurrijke wereld van Koko Noko!

Ontdek nu waarom Koko Noko de favoriete keuze is voor ouders die gaan voor hippe, duurzame en avontuurlijke kinderkleding bij Hippe Mensjes. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de stijl en kwaliteit die ze verdienen!

Koko Noko | Hippe Mensjes.nl (2024)

FAQs

Welke maat Koko Noko? ›

Koko Noko heeft babykleding vanaf maat 74 en gaat door t/m kinderkleding maat 140. Zo kunnen wij in de levensreis van jouw kleine een helpende hand bieden in het laten shinen met de mooiste outfits.

Wat betekent Koko Noko? ›

KOKO NOKO is een kinderkleding merk dat jouw kinderen voorbereidt op de grootste ontdekkingsreis van hun leven: het leven zelf! KOKO NOKO heeft de kokosnoot als inspiratiebron. Net als een appel, valt deze niet ver van de boom. Toch hangen ze over de hele wereld aan de mooiste palmbomen.

Hoe weet je wat je maat is? ›

Zo neem je altijd de juiste maat
  1. Borstomvang: Meet het breedste stuk van de borst.
  2. Tailleomvang: Meet het smalste gedeelte van je taille, boven je navel.
  3. Heupomvang: Meet over het breedste stuk van je billen.
  4. Armlengte: Meet vanaf de schouder, via de gebogen elleboog, tot onder je pols.

Hoe breed is maat 38? ›

Maatadvies en tabellen
InternationaalConfectiemaatMaatcombinatie(breedte/lengte)
XL3333/32 33/33 33/34 33/36
XXL3434/32 34/33 34/34 34/36
XXXL3636/32 36/33 36/34 36/36
4XL3838/32 38/33 38/34 38/36
5 more rows

Wat betekent Kaolo in het Surinaams? ›

'Kaulo', wat eigenlijk als 'kaolo' zou moeten worden geschreven, is een Surinaamse straatterm. Letterlijk vertaald betekent het poepgat, maar als scheldwoord wordt het vooral gebruikt om iets aan te dikken: 'heel erg', of 'rot'.

Hoe zeg je oke in straattaal? ›

Woordenlijst: van straattaal naar ABN
StraattaalABN
AaaiOké
AabooNiet echt belangrijk
AaightOké dan
AaigoHet gaat wel
235 more rows
Aug 6, 2019

Wat is OMOE straattaal? ›

“Surinaamse woorden hoor je nu ook veel in straattaal. Doekoe voor geld is een heel bekende. Dit woord gaat terug op het Sranan maar wordt ook gebruikt in het Surinaams-Nederlands.

Wat is N en K maat Bonprix? ›

De K-maatis vaak het meest geschikt als je kleiner dan 1m65 bent. De N-maat past het beste als je tussen de 1m65 en 1m72 bent. Ben je langer dan 1m72, zoek je het beste een broek met ook een L-maat. Groetjes!

Welke maat na 110? ›

Maat 104: 4 jaar (lichaamslengte 98-104 centimeter) Maat 110: 5 jaar (lichaamslengte 105-110 centimeter) Maat 116: 6 jaar (lichaamslengte 111-116 centimeter) Maat 122: 7 jaar (lichaamslengte 117-122 centimeter)

Welke maat na 92? ›

Maattabel basics & biologisch katoen collectie
LEEFTIJDMAATTAILLE (CM)
18 maanden8643
2 jaar9244
3 jaar9845
4 jaar10446
10 more rows

Hoe weet je welke maat je kind heeft? ›

Meet de borst- en heupomvang en bepaal de lengte van het kind, om de juiste maat voor kinderkleding te bepalen. Meet de lengte van je kind door de afstand te meten tussen de zool van de voet tot de kruin van het hoofd. Als alternatief kun je de leeftijd gebruiken om de juiste maat te bepalen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5857

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.