De 12 beste websites om Turkse series en films te kijken (2024)

Bent u op zoek naar plaatsen waar u gratis Turkse series en films online kunt bekijken? U bent bij ons aan het juiste adres. In dit artikel zullen we het hebben over de beste sites om gratis Turkse series en films online te bekijken.

In dit artikel zullen we het hebben over de beste websites om online Turkse series en films te bekijken.

  • Top 10 gratis Arabische filmwebsites
  • Top 10 gratis filmwebsites
  • Top 10 websites om gratis voetbalwedstrijden online te bekijken

Turkse/dizi-series worden de laatste jaren steeds populairder. De eersteklas filmtechniek, diverse sociale thema's, het unieke dramatische verhaal en het volwassen acteerwerk van charismatische acteurs en actrices hebben een goede reputatie opgebouwd in Latijns-Amerika en andere landen. delen van de wereld.Veel internationale fans zoeken naar goede plekken om Turkse series met Engelse ondertiteling te bekijken.Als jij een van hen bent, heb je geluk.We hebben hier de beste sites verzameld waar je Turkse drama's met Engelse ondertiteling kunt bekijken. zowel gratis als betaald. Geniet ervan!

Netflix

Als 's werelds toonaangevende streaming-entertainmentdienst, Netflixheeft een groeiende catalogus van Turkse tv-series en films te biedenOf je nu komedie, drama, romantiek, horror of meer wilt kijken, Netflix laat je niet in de steek. EnDeze films en series zijn voorzien van meerdere ondertitels(Engels, Turks, Arabisch) om aan ieders eisen te voldoen. Bovendien kan dattoegang tot inhoud op meerdere platforms, zoals op uw tablets, telefoons, computers, enz.

De Netflix-service is beschikbaar voor $ 8,99 per maand voor basis, $ 13,99 per maand voor standaard en $ 17,99 per maand voor premium. Het is een goede deal als je originele Turkse series en films van Netflix wilt kijken.

Praat tv

Puhutv is een Turkse video-on-demand-entertainmentdienst die zijn gebruikers honderden populaire Turkse drama's en films volledig aanbiedtgratis en zonder registratie(hoewel je kunt inloggen met je Facebook-account voor een betere gebruikerservaring.) Maar alle inhoud wordt ondersteund door advertenties om de gratis dienst draaiende te houden. Dat kantoegang tot Puhutv via computers, mobiele applicaties en smart-tv's.

Een ding om op te merken is dat Puhutv zich op Turkije richt. De site is alleen beschikbaar in het Turks en Arabisch. En veel van de drama's hebben helaas geen Engelse ondertiteling.

YouTube

YouTube is ongetwijfeld de grootste videohostingsite ter wereld en laat je zelden in de steek als je video's vindt. Sterker nog, je kunt op YouTube veel Turkse series en films vinden door simpelweg te typen en te zoeken naar 'Turkse series', hoewel velen geen Engelse ondertitels. Maar met een beetje meer onderzoek zul je het nog steeds vindenveel juweeltjes Turkse series met Engelse ondertitels in volledige afleveringen.

Het mooie van YouTube is datHet heeft minder advertenties en is volkomen veilig en gratis te gebruiken.

Turco 123

Turks123 tienemeer Turkse series vertaald in het Engels aan te bieden, inclusief romantische series, komedies, familiedrama's en historische heldendichten. Als je de nieuwste populaire Turkse series wilt bekijken, is Turkish123 ook jouw favoriete site.biedt zijn gebruikers gratis de meest bijgewerkte series en afleveringen.Geen registratie vereistom Turks drama met Engelse ondertitels online op deze site te streamen.

Promix TV Kijk gratis

Promix TV Watch Free is een andere goede siteblijf op de hoogte van de nieuwste populaire Turkse series.Naast Turkse series met Engelse ondertiteling biedt het ook Turkse series die in het Spaans zijn vertaald, evenals een kleine verzameling Turkse films. De videospeler heeft echter ingevoegdveel pop-upadvertenties tijdens het afspelen van video,zelfs met een adblocker. En devideokwaliteit is een beetje donker.Maarje hoeft je niet in te schrijven of iets te betalenom deze site te gebruiken, dus de advertenties zien er redelijk eerlijk uit.

WLEXT

Met WLEXT kun je jezelf onderdompelen in verschillende culturen, zoalspresenteert internationale televisieseries dieZe omvatten Europees entertainment, Indiase series, Filippijnse Teleserye en natuurlijk Turkse Dizi om gratis te bekijken. Omdat het geen dizi-centrische site is,De aangeboden Turkse serie is beperkt.Maarde kwaliteit is vrij hoog, en je zult geen probleem hebben om de populaire Turkse series te vinden om te bekijken op WLEXT. Bovendien, om een ​​soepele kijkervaring voor de gebruikers te garanderen,WLEXT bereidt elke video voor op meerdere serversvoor het geval een verzending mislukt.

Turksub24

Zondeinschrijving en zonder betaling, Turksub24 is een andere ideale site om gratis Turkse series online te bekijken met Engelse ondertitelseen groot aantal Turkse kwaliteitsseries, en je kunt ze allemaal bekijken in de lijst aan de rechterkant als je de site betreedt. Naast de series bevat deze ookenkele Turkse filmsEén ding dat moet worden vermeld, is dat de manier om de aflevering van de serie af te spelen wat geduld vereist, omdat deze dezelfde externe speler gebruikt als Promix TV Watch Free.

TurkFans

TurkFans is een site gewijd aan Turkse discipelen die zich uitsluitend richt op het aanbieden van gratis Turks drama met Engelse ondertitelingeen relatief grote database met Turkse seriesdie de nieuwste trending-series en enkele oudere series omvat. Echter,je hebt een lidmaatschap nodig om elke video te bekijken,maar momenteel is het volledig gratis.Na registratie kun je de gewenste serie kiezen en zonder problemen beginnen met kijken. Deze zendt overigens ook op dezelfde manier uit als op Promix TV Watch Free en Turksub24.

ExpressDizi

Je kunt ook het onlangs uitgebrachte Turkse drama Eng sub bekijken op ExpressDizi, een andere geweldige plek die aanbiedingen biedteen ruime keuze aan Turkse series in verschillende genresvoor Turkse dizi-fans. En net als andere sites kan datbekijk je favoriete serie via meerdere links.En nieter zijn geen registratie of kosten.Eén ding dat het vermelden waard is, is dat ze zelfZe ondertitelen en de kwaliteit van de ondertitels is gegarandeerd.

Kijk naar Turken

Kijk naar Turken is een anderebetalingsdienstom Turkse series en films met Engelse ondertitels te bekijken. Maar dat is alleen zoeen beperkt aantal Turkse series beschikbaar, en aanbiedingenvoornamelijk onlangs vrijgelaten Turkse discipelen, vooral van de afgelopen drie jaar. Je kunt hun basisabonnement (een week) kopen voor $ 5 om hun series en films te bekijken, en vervolgens beslissen of je voor hun hogere abonnement wilt gaan.

Kinemania TV

Kenimania TV is gearchiveerdveel nieuwste Turkse drama's en een uitgebreide bibliotheek met oude series met Engelse ondertitelsin zijn database. Wel zijn deze Turkse seriesis alleen te bekijken door leden en donateursEn ze hebben verschillende lidmaatschapsniveaus; voor meer informatie kun je contact opnemen met hun team.

Turks drama

Turkish Drama is niet noodzakelijkerwijs een streamingsite, maar eerder een entertainmentrecensiesite die tot doel heeft inzicht te geven in de indrukwekkende Turkse tv-series en Turkse acteurs. Het biedt de tv-serie vooral de basisinformatie die lezers moet helpen beslissen welke serie zijn het bekijken waardbiedt externe links naar de officiële site, zoals Netflix, die de serie met Engelse ondertitels streamt.En je kunt deze series bekijken op de omgeleide site.

In dit artikel praten we over de beste websites om online Turkse series en films te bekijken.

Een lijst met extra websites om gratis Turkse series en films online te bekijken

Met een aantrekkelijke combinatie van sterke karakters, perfecte chemie tussen acteurs, boeiende plots, nadruk op de juiste sociale problemen en een culturele mix zijn Turkse dramaseries erg populair in Zuid-Amerika en het Westen. Hoewel de nationale taal van deze landen zoals Brazilië , Verenigde Staten, Canada, Mexico en Chili zijn niet Turks, Turkse dizi-fans kijken graag naar Turkse series met Engelse ondertiteling.

Bovendien merkte DigitalCruch dat de meeste fans van Turkse tv-series altijd op zoek zijn naar een website of een plek om ze online te bekijken met Engelse ondertiteling. We ontvangen ook elke week talloze e-mails waarin onze lezers vragen als deze stellen:

‘Waar ik kan zienTurkse seriemet Engelse ondertiteling?“, „Hoe kan ik Turkse drama's downloaden met Engelse ondertiteling?“, „Kun je een site aanbevelen om de nieuwste Turkse series te streamen?“, „Waarom kan ik mijn favoriete Turkse dizi niet in het Engels vinden?en nog veel meer. We reageren op al deze e-mails, maar nu hebben we besloten om de beste en legitieme sites te delen om Turkse series met Engelse ondertiteling te bekijken om buitenlandse fans van de Turkse dizi te helpen.

Daar gaan we:

ExpressDizi- Nieuwste Turkse serie online gratis met Engelse ondertitels

  • Geen registratie vereist
  • Alle nieuwste Turkse drama's beschikbaar met hoogwaardige Engelse vertaling.
  • Een gratis site om Turkse tv-series te streamen
  • hoge definitie resolutie
  • Biedt 2 tot 4 spelers de mogelijkheid om naar uw favoriete programma te kijken
  • Voer pop-upadvertenties uit
  • Niet beveiligde HTTPS
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (1)

Als u regelmatig naar Turkse series kijkt, wilt u zeker de nieuwste programma's bekijken met HD-weergave en kwaliteitsvertalingen. In die zin zal ExpressDizi u niet teleurstellen. Sterker nog, u kunt uw favoriete nieuwste Turkse drama's op ExpressDizi streamen zonder de vertaalkwaliteit gratis in gevaar brengen.

Deze site vertoont echter enkele pop-ups en andere advertenties, wat heel eerlijk is omdat ze geld nodig hebben om deze taak voort te zetten. Ook kun je wat geld doneren als je hun werk leuk vindt. Ook als je geen Turkse series kunt kijken met ondertitels in het Engels met behulp van de aangeboden links, dan kun je beter degratis chrome vpn-extensievanaf hier kunt u toegang krijgen tot de video's. Anders kunt u dat ook doengebruik Britse VPNvia mobiele apparaten om deze video's te ontgrendelen.

Promix-TV- Bekijk Turkse series met Engelse en Spaanse ondertitels

  • Een gratis bron om Turkse series met Engelse en Spaanse ondertitels te bekijken
  • Geen registratie vereist
  • Grote collectie films en seriesTurken
  • Stream high-definition video's
  • Advertenties weergeven
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (2)

Fans van Turkse series willen niet alleen hun favoriete programma's met Engelse ondertiteling bekijken, maar ook hun favoriete programma'snasynchronisatie en ondertiteling in het Portugees, Duits, Spaans, Arabisch en andere talenDaarom heeft Promix TV een geweldig initiatief genomen en Turkse series uitgezonden met ondertiteling in het Engels en Spaans, en in de toekomst zullen ze zeker ook andere talen bereiken.

Gelukkig is er ook goed nieuws voor fans van Turkse drama’s. Promix TV heeft een ruime collectie films, shows enmoderne drama'sTurks met gratis Spaanse en Engelse ondertiteling. Zoals gebruikelijk publiceren ze, zoals elk gratis platform, ook enkele advertenties op hun site, die niet schadelijk zijn. Hopelijk zullen Turkse dramakijkers het begrijpen en zullen ze het niet erg vinden.

AR Dirilis Ertugrul: de beste plek om Turkse historische series te bekijken

  • Gratis bron om Turkse historische series te bekijken met Engelse ondertitels en nasynchronisatie
  • Beschikbaarheid vanTurkse serie in het Arabisch
  • Geen registratie vereist
  • Een uitgebreide verzameling Turkse historische drama's.
  • Vertaling en kwaliteitsvideo's
  • Geen advertenties
  • Alleen uitzending van historische programma's
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (3)

Als je een fan bent vanTurkse historische programma'sen je wilt ze bekijken met Engelse of Arabische ondertitels of nasynchronisatie, dan moet je AR Dirilis Ertugrul overwegen. Het is de perfecte plek om Diriliş Ertuğrul gratis online te bekijken met Engelse ondertitels. Daarnaast vind je ook enkele klassieke historische Turkse series van TRT1 hier.

Gelukkig kun je op AR Dirilis Ertugrul Kurulus Osman, Filinta Mustafa, Yunus Emre en Uyanis Buyuk Selcuklu met Engelse ondertiteling bekijken zonder enige reclame of onderbreking. Gelukkig kunnen Turkse historische dramafans hier ook Turkse historische films bekijken, waaronder Alya, Legends of Oorlog: Salahuddin Ayyubi en nog veel meer.

TurkFlix: betaalde dienst om Turkse drama's met Engelse ondertiteling te bekijken

  • Een uitgebreide collectie Turkse series
  • snel opladen
  • hoge definitie resolutie
  • Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de vertaling
  • Meer dan 3000 afleveringen van verschillende Turkse series en films beschikbaar
  • Gebruikers kunnen ook verzoeken om een ​​Turks drama te vertalen
  • Betaalde service ($ 110 jaarlijkse kosten en $ 13,99 maandelijkse kosten)
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (4)

Veel fans van Turkse tv-series zijn bereid te betalen voor Engelse ondertitels, maar willen geen concessies doen aan de kwaliteit van de vertaling. Als jij een van hen bent, moet je je abonneren op TurkFlix. Ze hebben al meer dan 3000 afleveringen van verschillende shows en Turkse films met Engelse ondertitels in hun catalogus. Ze beweren ook gebruik te maken van de diensten van meertalige Turkse experts, die het beste zijn in het schrijven en spreken in zowel het Turks als het Engels.

Hoewel het een betaalde dienst is, denk ik niet dat $ 110 per jaar een hoge prijs is om je favoriete programma's op tijd en met de juiste ondertiteling te bekijken. Je zou deze dienst moeten overwegen om nu je gewenste Turkse series te bekijken.

WLEXT- Bekijk en download Turkse series met Engelse ondertitels

  • Geen registratie vereist
  • Gratis streamingsite voor Turkse series met Engelse ondertitels
  • DMCA ingeschakeld
  • Hiermee kunnen 4 servers online streamen
  • Biedt nieuwe en oude Turkse series
  • Sta 2 servers toe om Turkse drama's met Engelse ondertiteling te downloaden
  • Te veel pop-upadvertenties
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (5)

WLEXT is een prachtige plek die niet alleen Turkse dramaseries uitzendt met Engelse nasynchronisatie en ondertiteling, maar ook series aanbiedt uit Groot-Brittannië en andere Aziatische landen. Je hoeft alleen maar hun site te bezoeken en je kunt daar de gewenste Turkse show in het Engels bekijken.

Als uw standaardserver echter niet werkt, kunt u deze ook wijzigen en een van de overige drie gebruiken. Gelukkig zijn er ook twee servers voor het downloaden van Turkse drama's.

Misschien stoor je je aan te veel pop-upadvertenties als je daar op je favoriete serie klikt, maar je moet het begrijpen omdat gratis bronnen ze meestal gebruiken.

Dailymotion- De beste site om Turkse series met Engelse ondertiteling op smartphones te bekijken

  • Gratis Turkse series streamen met Eng Sub
  • Vraagt ​​niet om registratie
  • Pixelkwaliteit is geweldig
  • Een grote catalogus met Turkse televisieseries
  • Geen pop-upadvertentie
  • U moet Turkse series met bepaalde trefwoorden doorzoeken om de exacte resultaten te vinden
  • Advertenties verschijnen tijdens drama's.
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (6)

Dailymotion is een van de beste plaatsen om Turkse series in het Engels en HD-videokwaliteit te streamen. Dit is een veilige website die geen registratie of kosten vraagt. Het geeft zelfs geen vervelende pop-upadvertenties weer. Fans kunnen dus Turkse shows bekijken zonder pop-ups..

Vanwege het minder strenge inhoudsbeleid vind je hier meer series dan op YouTube. Zelfs de meeste prominente Turkse showstreamers zoals ExpressDizi uploaden de meeste afleveringen ook naar dit platform. In eenvoudige woorden: het zou een geweldige site kunnen zijn om naar te kijken Turkse serie met ondertiteling.

turcofans

  • Bekijk Turkse tv-series gratis online
  • Er is een verscheidenheid aan Turkse series beschikbaar
  • Engelse vertaling van goede kwaliteit.
  • Minder advertenties
  • Gratis lidmaatschapsaccount beschikbaar
  • Hoewel het gratis is, moet je een account aanmaken en je abonneren op de serie om deze met Engelse ondertiteling te bekijken.
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (7)

Een aanzienlijk aantal fans van Engels-Turkse series streamt hun gewenste Turkse dizi het liefst met Engelse ondertitels op Turkfans omdat er niet veel advertenties worden weergegeven. Ja, Turkfans is ook een geweldige site om Engels-Turkse tv-series online te streamen.

Je moet je echter abonneren op de show voordat je deze kunt bekijken. En je kunt je alleen op de show abonneren nadat je een lidmaatschapsaccount op Turkfans hebt. Je hoeft je eigenlijk geen zorgen te maken, want lidmaatschapsaccounts op Turkfans zijn momenteel volledig gratis , maar we zijn niet zeker van uw toekomstige beleid.

YouTube

  • Gratis en snelle site om online Turkse tv-series te bekijken
  • Gemakkelijk te downloaden
  • Je kunt kijken wanneer je online of offline bent
  • hoge definitie beeldkwaliteit
  • Geen pop-upadvertentie
  • Toegewijde vertalingen
  • Moeilijk om programma's met Engelse ondertiteling te vinden
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (8)

Er is geen twijfel dat YouTube de beste gratis bron is om zonder veel gedoe Turkse series met Engelse ondertiteling te bekijken. Je moet de YouTube-app openen op je smartphone of door YouTube bladeren op je pc of tablet. Je moet de naam van je programma typen. gewenst Turks met Engelse ondertitels, en binnen enkele seconden zul je het vinden.

Het beste aan YouTube is dat het programma's streamt met minder advertenties en zonder pop-upadvertenties. Je kunt op Google ook termen als 'Turkse YouTube-serie met Engelse ondertiteling' gebruiken om je favoriete dramaserie te bekijken.

Als we het hebben over de nadelen van YouTube, dan is het moeilijk te vindenTurkse drama's met Engelse ondertiteling op YouTube, vooral de video's die niet beschikbaar zijn met Engelse ondertiteling. Bovendien kan YouTube op elk moment inhoud verwijderen als er auteursrechtklachten van de producenten worden ontvangen. Op dezelfde manier kan de kwaliteit van de vertalingen in gevaar komen.

Turkish123 – Stream nieuwe en oude Turkse series

  • Zowel nieuwe als oude Turkse series zijn verkrijgbaar met subs
  • Videokwaliteit is goed
  • Met behulp van een zoekbalk kunnen gebruikers een verscheidenheid aan programma's verkennen.
  • Bijna alle afleveringen zijn beschikbaar.
  • Te veel pop-upadvertenties
  • De videokwaliteit van de oude Turkse series is niet zo goed.
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (9)

Turkish123 is zeker een uitgebreide database met Turkse series met Engelse ondertitels. Je kunt hier nieuwe, lopende en oude Turkse shows vinden, zoals Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kara Sevda en nog veel meer op deze website. Op dezelfde manier kun je ook Turkse series vinden zoals Yasak Elma met Engelse ondertitels hier die niet aanwezig zijn op andere gereputeerde sites.

Hoewel deze website gratis is en u zich niet hoeft te registreren, worden er te veel pop-upadvertenties weergegeven. Het wordt zelfs moeilijk om Turkse dizi met ondertitels hier op mobiele telefoons te streamen, omdat advertenties elke keer in een nieuw venster worden geopend. De pixelkwaliteit van oude programma's kunnen ook in gevaar komen.

Osman Online: gratis site om Turkse historische programma's te bekijken

  • Gratis site om Turkse historische drama's met Engelse ondertiteling te bekijken
  • HD-video's en fijne vertaling
  • Deel uw mening met uw team
  • Geen registratie vereist
  • Er worden niet te veel advertenties weergegeven.
  • Er zijn slechts een paar series zoals Kurulus Osman, Payitaht: Abdülhamid & Dirilis Ertugrul met Engelse ondertiteling beschikbaar
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (10)

Osman Online is een andere goede site die velen van jullie hebben gebruikt om Kurulus Osman of Dirilis Ertugrul met Engelse ondertiteling te bekijken. Het is zeker een betrouwbare bron om gratis Turkse historische drama's te bekijken, maar het aantal shows hier is minimaal.

Netflix: geavanceerde betaalwebsite om Turkse series met ondertiteling te bekijken

  • Goed geoptimaliseerde en apparaatvriendelijke video's
  • Een vertrouwde plek om Turkse series te kijken.
  • veilige betaling
  • Geweldige vertaalkwaliteit.
  • Geen advertenties en pop-upadvertenties
  • Betaalde service om Turkse drama's met Engelse ondertiteling te bekijken ($ 13,99/maand voor standaardpakket en $ 17,99/maand voor premiumpakket)
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (11)

Netflix is ​​een geavanceerde en een van de beste streamingdiensten waar je voor een maandelijks bedrag Turkse dramaseries met Engelse ondertiteling kunt bekijken op de basis-, standaard- en premium-abonnementen. Vergeleken met de andere sites krijg je hier een uitstekende beeldkwaliteit. Bovendien geeft deze site geen advertenties weer en optimaliseert de video op basis van het apparaat van de gebruiker.

Zelfs vandaag de dag streamt Netflix ook Turkse series onder het label Netflix Originals. Het is 100% legaal om Turkse series op Netflix te kijken. Hopelijk heb je daar een goede ervaring.

Kijk naar Turken: nog een betaalde dienst om Turkse series te kijken

  • Redelijke jaarlijkse, halfjaarlijkse en maandelijkse lidmaatschapsplannen
  • Eenvoudig te integreren
  • Ondersteunt meerdere besturingssysteemplatforms
  • Het is vanaf de site lastig te beoordelen hoeveel Turkse series en films met Engelse ondertiteling er worden aangeboden.
  • Je moet betalen om hier Turkse shows met Engelse ondertiteling te bekijken. WT biedt in dit opzicht drie abonnementen: $ 14 per maand met het zilveren pakket, $ 29 voor 3 maanden en $ 99 voor een jaarabonnement.
Los 12 mejores sitios web para ver series y películas turcas (12)

Dit is een andere plek waar je Turkse tv-series kunt kijken met maand-, jaar- en halfjaarabonnementen. Ja, ze hebben veel Turkse series met Engelse ondertiteling, en je kunt doorgaan met een abonnement als je de gewenste serie op je lijst ziet staan.

Helaas is hun lijst niet groot genoeg, maar hun prijs is nog steeds redelijk en ze bieden af ​​en toe ook kortingsaanbiedingen. Het is echter het beste om over hun apparatuur te praten voordat u verdergaat met deze site.

Het belangrijkste doel van het delen van deze lijst met sites waar je Turkse series met ondertiteling kunt bekijken, is alleen om onze lezers te helpen. DigitalCruch wil graag met zijn lezers delen dat het geen gesponsorde post is en dat we ze niet rangschikken.

U kunt elke site kiezen waar u uw favoriete Turkse programma's met Engelse ondertiteling kunt bekijken, als de specificaties aan uw behoeften voldoen. Hopelijk kiest u de juiste optie.

U kunt uw ervaringen met verschillende sites die ondertitels aanbieden ook delen door hieronder te reageren of ons te schrijven. Wij stellen uw feedback altijd op prijs.

Beoordeel dit artikel

Inhoud show

De 12 beste websites om Turkse series en films te kijken (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5987

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.