De beste Turkse series en films (2024)

Invoering

Iedereen die mij kent weet dat ik verslaafd ben aan films, series en televisieprogramma’s. Ik blijf altijd graag op de hoogte van de nieuwste films en de best scorende films, en hun releasedatums. Ik heb eigenlijk alle films in de bioscoop gezien, maar ik zal uiteraard naar mijn smaak spreken, zoals: ik zou bijvoorbeeld nooit een sciencefiction- of bovennatuurlijke film, paranormaal of iets over buitenaardse wezens kijken, dat is niet mijn stijl. Ik geef de voorkeur aan romantische komedies, films gebaseerd op echte gebeurtenissen, documentaires of horrorfilms.De films die ik het leukste vind zijn haaienfilms, ik ben totaal verslaafd aan dit soort films. Hetzelfde overkomt mij met series, ik kijk er elke dag een paar en ze houden me bezig, het is als een baan, naast de baan die ik al heb. Ik heb ooit geteld hoeveel ik er in een week kon kijken en het resultaat was twintig televisieseries en programma's. Sommige mensen zeggen dat ik gek ben, maar ikIk beschouw het als een hobbyen de waarheid is dat ik dit liever doe dan naar de sportschool gaan of iets anders doen.

Ik weet zeker dat er meer mensen zijn zoals ik en daarom schrijf ik dit bericht om je wat ideeën en advies te geven over een aantal series en films die ik dagelijks bekijk,In dit bericht zal ik het specifiek hebben over Turkse series., de beste die ik heb gezien en mijn 3 favoriete series waar ik mezelf verslaafd aan beschouw.

De beste Turkse serie

Toen ik een jaar geleden naar Turkije kwam voor mijn dubbele Erasmus, om te studeren en stage te lopen, omdat ik veel vrije tijd had en uit verveling begon ik Turkse series te kijken. Sindsdien kijkt mijn moeder er ook een paar in RoemeniëDe Turken hebben een van onze zenders gekocht en zenden Turkse series en films uit. De waarheid is dat de Roemeense bevolking, vooral vrouwen, gek zijn op Turkse series en ze begonnen mij een aantal aanbevelingen te doen en ik besloot ze te gaan bekijken om te zien of ze mijn aandacht trokken. Eerst keek ik naar de eerste afleveringen om te zien hoe ze waren en daarna bracht ik de nachten door opgesloten in mijn kamer en keek ik non-stop afleveringen van mijn favoriete serie.

Daarom heb ik een ranglijst gemaakt van mijn drie favoriete series die ik volg sinds ik in Turkije ben.

1. Süleyman de Grote

Deze serie is historisch en gaat dus over echte gebeurtenissen die in boeken te vinden zijn.gaat over het leven van Sultan Suleyman, zijn twee vrouwen en al het drama dat zich in zijn hof afspeelt, en er zijn enkele scènes van veldslagen en veroveringen. Ik kan me herinneren dat ik de eerste aflevering lang geleden heb gezien, maar die trok niet mijn aandacht. In Roemenië volgde iedereen haar, dus toen ik naar Turkije kwam, besloot ik dat ik haar moest zien.Het heeft vier seizoenen en elk daarvan heeft ongeveer dertig hoofdstukken die ongeveer twee en een half uur duren. Je moet veel interesse hebben om er al die tijd aan te besteden. Ik ben er vorig jaar mee begonnen en ik zit nog steeds in het derde seizoen en ik heb er nog een paar om het af te maken. Maar omdat ik zoveel series kijk, heb ik geen tijd om me aan deze serie te wijden, maar toch hoop ik hem af te kijken.

Lo mejor de las series y películas turcas (1)

Fuente

De eerste twee seizoenen was ik helemaal verslaafd aan het verhaal en zat ik elke dag verslaafd aan mijn laptop om ernaar te kijken. De drama's in de rechtszaal zijn eindeloos, dus ik durf te wedden dat 80% van het publiek uit vrouwen bestaat. Ik raad het iedereen aan!

2. Zwarte liefde (amor infinito)

Dit is een serie die ik onlangs heb ontdekt en waar ik dol op ben. Tot nu toe is er slechts één seizoen, maar het tweede komt in september uit.Het eerste seizoen telt 39 afleveringen en duurt elk ongeveer twee uur.. Een van de goede dingen aan Turkse series is dat ze twee uur duren, in tegenstelling tot andere landen die doorgaans 42 minuten duren en je altijd tot de volgende week moet wachten op de volgende aflevering.

Deze serie iseen romantisch dramawaarin mijn favoriete acteur te zien is: Burak Ozcivit. Het verhaal draait om zijn liefdesverhaal met een meisje en haar rijke en machtige familie. Als je van drama houdt, is dit jouw serie, en Burak is erg goed, het is een 10!

3. Aski Memnu (Verboden liefde)

Dit is mijn derde favoriete serie en hij is net zo populair als de eerste, hij is zelfs beroemd in het buitenland.De hoofdpersoon is een vrouw die trouwt met een oudere, rijkere zakenman.. Wederom vinden we veel drama's met het gezin en hun kinderen. De hoofdpersoon heeft een affaire met de neef van haar man, dus het is een met elkaar verweven plot. Maar het is een goede serie met ongeveer 90 afleveringen en het is de moeite waard om te kijken.

Lo mejor de las series y películas turcas (2)

Fuente

Natuurlijk zijn er nog meer serieswat misschien beter is dan deze drie, maar ik heb geen tijd gehad om meer te ontdekken.Hieronder vindt u een lijst met aanbevolen series:

  • Ezel
  • Fatmagul 'un Sucu ne (Sorry als het verkeerd gespeld is)
  • Er was een tijd als deze
  • Noord Zuid

Beste Turkse films

Ik heb nogal wat Turkse films gezien sinds ik hier ben, ik hou van de plot en ik kijk vooral naar romantische komedies en drama's. Ze stoppen er zoveel verlangen en moeite in dat als je ze ziet, je het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van het verhaal, het is een vreemd gevoel. Ik heb meer dan 20 films gezien en ik zal een top 10 maken van mijn favorieten. Er zijn er enkele die niet met ondertiteling te vinden zijn, maar deze die ik aanbeveel zijn in het Engels of andere talen, dus maak je geen zorgen.

De beste 10 Turkse films

Ik zal beginnen met de classificatie van minst naar meest

10. Issis Adam (alleen)

Het is een klassieke romantische filmdat gaat over twee mannen die verliefd worden op een meisje en dat is wanneer het drama begint... Ik wil niet in details treden, zodat je het zelf kunt zien.

9. Al amor le encantan las coïncidences (Liefde houdt van toeval)

Het is een ongelooflijk verhaal over het leven en de liefde.De twee hoofdpersonen kennen elkaar al sinds hun kindertijd.en dat maakt het tot een fantastisch verhaal vol liefde en drama.

Lo mejor de las series y películas turcas (3)

Fuente

8. Celal en Ceren

Het is een komedie en de hoofdpersoon is dat ookeen vrij beroemde Turkse acteur. Het gaat over een stel dat uit elkaar gaat en vervolgens weer bij elkaar komt. Het zit vol komische scènes, ik kon de hele film niet stoppen met lachen en het is een van de beste komedies in Turkije. Je kunt het samen met je partner gaan bekijken en zo samen kunnen lachen.

7. De echtgenootfactor

Het is een hele goede romantische komedie.Het gaat over een meisje wiens familie haar onder druk zet om binnenkort te trouwen., de tijd verstrijkt en de druk neemt toe. Ze krijgt een baan als secretaresse en wordt verliefd op haar baas en hij op haar. Ik vond deze film erg leuk, het was geweldig!

6. Romantik Komedi 1 en 2 (Romantische komedie 1 en 2)

De titel van de film zegt het al en bestaat uit twee delen. Het gaat over een groep jongens en meisjes die gaan trouwen en hun vrijgezellenfeestjes vieren. Ik vond deze film erg leuk en ik hoop dat ze het derde deel maken.

5. Recept Ivedik deel 1, 2, 3, 4

Het is gek, ik heb zoveel gelachen in alle vier de films.De hoofdpersoon is een dikke jongen waarbij er van alles misgaat en in elk deel van de film gaat hij op reis en gebeuren er gekke dingen met hem.. In de eerste film gaat hij op roadtrip naar Antalya en beleeft vele avonturen en maakt mensen tot het einde aan het lachen. De tweede film probeert de wens van zijn grootmoeder te vervullen om een ​​gezin te stichten, een baan te krijgen en een respectabel persoon te worden. In de derde film krijgt hij te maken met zijn nichtje. Hij werkt in een reclamebedrijf en wordt beroemd, hij neemt deel aan een programma genaamd "Survivor Turkey" en dit was het beste van allemaal. Ik heb veel gelachen. Ze zijn het waard om geld aan uit te geven.

Lo mejor de las series y películas turcas (4)

Fuente

4. Liefde is zoals jij

In deze film verschijnt mijn favoriete Turkse acteur opnieuw,Burak Ozcivit. Het gaat over een liefdesverhaal dat misgaat, het stel gaat uit elkaar en ze komen weer bij elkaar. Ik denk dat ik het nooit beu word om dit soort plots te zien, maar de waarheid is dat ik deze film heb bekeken omdat mijn favoriete acteur erin speelde, dus ik heb er erg van genoten.

3. Alleen jij

Goede film.Het is een verhaal over liefde en drama dat gaat over een blind meisje dat verliefd is op een jongen die ze nog nooit heeft gezien.. Het kan zijn dat je een paar tranen laat vallen, dus wees voorbereid. Zorg ervoor dat je het bekijkt, het is een geweldig verhaal.

2. Liefde in een andere taal

Weer een verhaal over liefde en drama, precies zoals ik het graag heb.Een dove jongen wordt verliefd op een mooi meisje. Het is een droevig maar heel mooi verhaal. Het is een van de beste filmdrama's in Türkiye.

1. Jij bent mijn broer

En nu, de film die ik het leukst vind sinds ik in Türkiye ben.Het heeft een cast met mijn favoriete acteurs Burak Ozcivit en Murat Boz(beroemde acteur en zanger) die de rol spelen van twee broers na de dood van hun vader. Ze maken een autoreis door Turkije, een journalist en er zijn vele avonturen aan verbonden. Er is meer romantiek dan komedie, het is een geweldige film, een van de beste die er is. Het kwam vorig jaar uit, dus het is vrij nieuw.

Lo mejor de las series y películas turcas (5)

Fuente

Ik hoop dat je minstens één film of serie kijkt die ik heb aanbevolen.Ik verzeker je dat je verslaafd zult raken zodra je naar Turkse films kijkt. Laat je niet ontmoedigen door het feit dat ze Turks spreken, het is gemakkelijk te leren en je zult er wel aan wennen! Genieten!

fotogallerij

De beste Turkse series en films (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 5985

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.